Cintaku Berputik Saat Pertama Kali Memandang Gambarmu -Lelaki Kongsi Chat Diayat Budak 12 Tahun


 

  Zaman dulu nak mengurat memang sangat romantik,macam-macam ayat yang romantik kita dengar sehinggakan  dapat digubah menjadi sebuah lagu,syair,sajak dang sebagainya. Waktu sebelum zaman gadget ni memang best sebab nak hantar pesanan cuma dapat melalui surat. Teringat pula zaman gemilang ni time hantar surat kepada kekasih siap ada bedak lagi dalam surat...ahhahaaha. Zaman sekarang ni memang best juga cuma tak berapa romantik seperti zaman sebelumnya, yang bestnya sekarang ni nak hantar pesanan pn senang je, nak hantar melalui mesej, whatsapp, wechat, email pun boleh.

  Lain pula kisah dengan seorang budak ni. Seorang adik lelaki berusia 12 tahun  yang baru nak kenal dunia , terus nak ajak couple tanpa dia kenal siapa kawan yang dia tengah chat tu. Apa lagi Brader ni pun layan je la adik tu. Admin baca nak tergelak pun ada tapi rasa kesian pun ada.




Text Sekali Terus Ajak Couple












0 comment... add one now